Dakbedekking Son en Breugel

Wij bedekken uw dak!

Wij helpen u graag!

Dakbedekking Son en Breugel

Dakbedekking Son en Breugel? Is uw dak in slechte staat of vreest u voor beschadigingen? Dat kan voor flink wat zorgen zorgen! Niemand wil immers te maken krijgen met een lekkend dak of erger nog, een dak dat instort.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om u veilig en comfortabel te voelen in uw eigen huis. Daarom staan onze experts paraat om u te helpen met dit probleem!

Onze vakmannen hebben meer dan 30 jaar ervaring met het verwijderen en plaatsen van allerlei soorten dakbedekking. Elke dag bedekken we tientallen nieuwe daken.

Bij het overwegen van een vervanging van uw dakbedekking, bieden we u een ruime keuze aan materialen zodat we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. Afhankelijk van uw keuze, stellen we een plan op voor de vervanging van de dakbedekking. We verwijderen zorgvuldig de oude dakbedekking en plaatsen vervolgens vakkundig de nieuwe dakbedekking. 

Het is sterk aan te raden om nieuwe dakbedekking te laten plaatsen. Het resultaat is dat u weer zorgeloos thuis kunt zitten, want de kans op lekkages en andere storingen is na het plaatsen van nieuwe dakbedekking aanzienlijk kleiner.

Het is belangrijk om snel actie te ondernemen wanneer uw dakbedekking verouderd is. Als u ervoor kiest om uw dakbedekking niet te vervangen, loopt u het risico dat het na verloop van tijd gaat scheuren of zelfs breken. Hierdoor kunt u te maken krijgen met lekkages en waterschade.

Wilt u lekkages en andere problemen aan uw dak voorkomen? Dan is het tijdig vervangen van uw dakbedekking de juiste stap. Maak gerust een afspraak met Dakbedekking Son en Breugel op 0499 202 784 om uw dak in optimale conditie te houden.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakbedekking Sonenbreugel

Services

Dakdekker Son en Breugel

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

0499 202 784

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Son en Breugel. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Son en Breugel. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Son en Breugel

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dakbedekking

Dak laten bedekken in Son en Breugel

Heeft uw dakbedekking nood aan vervanging? Merkt u dat uw huidige dak niet meer optimaal functioneert en wellicht verouderd of beschadigd is? Geen zorgen, wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn en staan klaar om u te helpen!

Bij Dakdekker Son en Breugel hebben we al tientallen jaren ervaring in het plaatsen van diverse soorten dakbedekkingen. Dagelijks bedekken we talloze daken in Son en Breugel en omstreken.

Wanneer u overweegt om uw dakbedekking te vernieuwen, starten we met een grondig onderzoek van uw huidige dakbedekking. Op basis van deze inspectie stellen we een gedetailleerd plan op voor de vervanging.

We nemen de tijd om uw oude dakbedekking zorgvuldig te verwijderen en plaatsen vervolgens met vakmanschap de nieuwe dakbedekking. Tot slot voeren we een nauwkeurige controle uit om mogelijke problemen te voorkomen.

Een nieuwe dakbedekking is een verstandige keuze. Het biedt niet alleen bescherming tegen lekkages en andere problemen, maar geeft u ook gemoedsrust in uw eigen huis. U kunt weer zorgeloos genieten van een veilige en comfortabele woonomgeving.

Twijfelt u over de staat van uw dakbedekking? Wacht dan niet te lang en onderneem snel actie om toekomstige problemen te voorkomen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. U kunt ons bereiken via 0499 202 784. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en een unieke aanpak met Dakdekker Son en Breugel!

Bitumen Dakbedekking
Sonenbreugel Dakbedekking

Jaren Ervaring

Dakrenovaties Sonenbreugel
Dakisolatie Sonenbreugel

Veel voorkomende dakbedekkingen

Verschillende soorten dakbedekking

Bij het selecteren van dakbedekking voor uw huis zijn er verschillende opties beschikbaar. Het is essentieel om rekening te houden met het type dak dat u heeft, of het nu plat of schuin is.

Indien uw dak plat is, heeft u de keuze uit verschillende materialen, zoals bitumen, EPDM, PVC of een groendak. Deze materialen zijn speciaal ontworpen om de uitdagingen van platte daken aan te kunnen, zoals het goed afvoeren van regenwater.

Voor een schuin dak zijn er andere soorten dakbedekking beschikbaar. U kunt kiezen uit dakpannen, dakplaten, leien, rieten, zinken of zelfs een groendak.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we hoogwaardige materialen en een nauwkeurige installatie bieden, zodat u kunt genieten van een duurzaam en betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen via 0499 202 784 om een afspraak te maken. We staan klaar om u te voorzien van een dakoplossing die opvalt in kwaliteit en prestatie.

Plat dak

Soorten dakbedekking plat dak

Bent u op zoek naar de beste dakbedekking voor uw platte dak? Bij ons bedrijf kunt u kiezen uit hoogwaardige opties, zoals bitumen, EPDM, PVC en groendak.

Het maken van een weloverwogen keuze voor uw platte dak is van groot belang, gezien de impact van wisselende weersomstandigheden, die vooral op platte daken voelbaar is.

De ophoping van neerslag op platte daken kan problematisch zijn, omdat het water hier blijft staan en moet opdrogen. Hierdoor is de levensduur van een plat dak vaak korter dan die van een schuin dak.

Bent u van plan om uw huis te voorzien van een nieuw dak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakdekkersbedrijf Son en Breugel via 0499 202 784.

Dakleer Sonenbreugel Rotated
Lekkage Plat Dak Sonenbreugel
Dakgoot Vervangen Sonenbreugel Rotated
Dakgoot Reparatie Sonenbreugel

Bitumen

Bitumen dakbedekking

Bitumen, ook wel bekend als dakleer of roofing, is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken. Het wordt gevormd tijdens de productie van ruwe aardolie en staat bekend om zijn waterdichte en flexibele eigenschappen.

Er zijn verschillende manieren om bitumen aan te brengen op uw dak. Vaak wordt het verwarmd, zodat het zich stevig aan uw dak hecht zodra het afkoelt. Een andere optie is om een bitumenlaag op uw dak te lijmen, afhankelijk van uw specifieke wensen.

Het installeren van een bitumen dak is vrij eenvoudig, met losse stroken en meerdere lagen. Hierdoor is eventuele schade aan uw dak gemakkelijk te repareren.

Echter, het is belangrijk op te merken dat bitumen minder goed bestand is tegen UV-straling dan andere materialen, dus regelmatig onderhoud is aanbevolen om de levensduur van uw dak te verlengen.

In vergelijking met andere soorten dakbedekking is bitumen een betaalbare keuze. Houd er wel rekening mee dat de levensduur iets korter kan zijn. De gemiddelde prijs van een bitumen dak varieert tussen de €40 en €60 per vierkante meter, afhankelijk van de omvang van uw project.

Een bitumen dak gaat doorgaans zo’n 20 tot 40 jaar mee. Na die periode neemt de kans op scheuren en lekkages toe, dus het is verstandig om de dakbedekking na die tijd te laten vervangen of repareren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Son en Breugel dat uw dak met bitumen kan bedekken, hoeft u niet verder te zoeken! Ons professionele team bij Dakdekker Son en Breugel staat klaar om uw dak in topconditie te brengen en te houden. Aarzel niet om vandaag nog een afspraak met ons te maken via 0499 202 784.

EPDM

Een dak bedekt met EPDM

EPDM, een afkorting voor Ethyleen, Propyleen en Dieen Monomeer, wordt naast bitumen veel gebruikt als dakbedekking voor platte daken. 

Dit materiaal, gemaakt van synthetische rubbers, staat bekend om zijn sterke en elastische eigenschappen, waardoor het bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Een belangrijk voordeel van EPDM is de uitstekende UV-bestendigheid, waardoor het dakmateriaal lang meegaat zonder veel onderhoud te vereisen. In feite is EPDM meestal scheurvrij, maar als er toch schade optreedt, kan dit eenvoudig worden verholpen door een nieuwe laag EPDM aan te brengen.

Een ander aantrekkelijk kenmerk van EPDM is de wortelbestendigheid, waardoor plantwortels niet kunnen doorgroeien. Dit maakt het ideaal voor groendaken, waarin vegetatie wordt aangebracht.

Hoewel de kosten van een plat dak met EPDM hoger zijn in vergelijking met andere materialen, varieert dit gemiddeld tussen de €60 en €80 per vierkante meter. De compensatie hiervoor is de langere levensduur, die gemiddeld 40 tot 50 jaar is.

Als u overweegt om uw dak te laten bedekken met EPDM, staan de dakdekkers van Dakdekker Son en Breugel voor u klaar. Aarzel niet en maak snel een afspraak via 0499 202 784.

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakbedekking Schuur Sonenbreugel
Pvc Dakbedekking
Sonenbreugel Daklekkage

PVC

PVC dakbedekking

PVC, ook wel bekend als Poly Vinyl Chloride, is een veelzijdig materiaal dat in diverse toepassingen wordt gebruikt, zoals vloeren, deuren, rioleringen, speelgoed en meer. En nu kunt u dit veelzijdige materiaal ook benutten als hoogwaardige dakbedekking voor uw woning.

Een van de bijzondere eigenschappen van PVC is de elasticiteit, waardoor het zonder te scheuren kan krimpen en uitzetten. Hierdoor biedt het optimale weerbestendigheid, wat uw dak beschermt tegen de wisselende omstandigheden van het klimaat.

Maar daar blijft het niet bij. Een PVC dak is ook een duurzame keuze voor het milieu, omdat het materiaal volledig recyclebaar is. Met zijn lichte en dunne structuur zorgt het bovendien voor minimale belasting van uw dakconstructie.

De installatie van een PVC dak is tevens vrij eenvoudig in vergelijking met andere materialen. Geen ingewikkelde brandwerkzaamheden, maar eenvoudige verlijming aan uw dak. Hoewel het plaatsen van een PVC dak wat arbeidsintensief kan zijn, zijn de voordelen van dit duurzame materiaal absoluut de moeite waard.

De prijs varieert doorgaans tussen €50 en €70 per vierkante meter, en met een gemiddelde levensduur van 15 tot 40 jaar, kunt u erop rekenen dat uw PVC dak lang meegaat.

Bent u geïnteresseerd in het laten bedekken van uw dak met PVC? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0499 202 784.

Groendak

Plat dak bedekt met groendak

Een groendak is een dak dat bedekt is met planten zoals vetplanten, gras, mos, kruiden, struiken en soms zelfs kleine boompjes. Er zijn twee soorten groendaken: het intensieve en het extensieve groendak.

Het intensieve groendak heeft een gevarieerde en mooie collectie van planten, bloemen en boompjes, maar vereist wel wat verzorging. Stelt u zich eens voor, een groene oase op uw dak, net als een tuin op de begane grond.

Als u liever een dak wilt dat weinig onderhoud vergt, dan is het extensieve groendak een goede keuze. Dit type groendak maakt gebruik van natuurlijke begroeiing zoals vetplanten, mossen en gras. En wist u dat dit groendak zelfs op een schuin dak mogelijk is?

Een groendak heeft vele voordelen, niet alleen op het gebied van uiterlijk, maar ook voor het milieu. Het fungeert als een uitstekende isolatielaag voor uw huis en helpt bij het absorberen van regenwater, waardoor uw dakafvoer wordt bevorderd.

Wees u er wel van bewust dat een groendak enige aandacht en zorg nodig heeft. Maar geen zorgen, ons team van experts staat voor u klaar om uw groendak in topconditie te houden. We passen het onderhoud aan op uw keuze voor een intensief of extensief groendak, afhankelijk van uw wensen.

Hoewel een groendak iets duurder is dan traditionele dakbedekking, is het een duurzame investering op de lange termijn. De prijzen variëren tussen €45 en €100 per vierkante meter voor een intensief groendak, terwijl een extensief groendak tussen €120 en €200 kost. Maar bedenk dat de voordelen van een groendak de initiële kosten zeker waard zijn.

Een groendak gaat vele, vele jaren mee! Met goed onderhoud kunt u rekenen op een levensduur van gemiddeld 50 tot 70 jaar. Een slimme investering voor een groenere toekomst.

Benieuwd of een groendak mogelijk is voor uw dak? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met een collega van Dakdekker Son en Breugel via 0499 202 784.

Spoed Dakdekker Sonenbreugel
Sonenbreugel Dakdekkers
Kosten Dakrenovatie Sonenbreugel
Dakdekkers In Sonenbreugel

Schuin dak

Soorten dakbedekking schuin dak

Ontdek de vele voordelen van een schuin dak voor uw woning in Nederland. Een schuin dak zorgt voor een uitstekende afwatering, waardoor regenwater naar beneden stroomt en niet op het dak blijft liggen. Hierdoor wordt het water op een goede manier afgevoerd.

Niet alleen functioneel, maar ook esthetisch is een schuin dak een hoogtepunt. In tegenstelling tot platte daken die meestal niet zichtbaar zijn, is een schuin dak goed zichtbaar vanaf de buitenkant. Dit voegt een aantrekkelijk element toe aan de uitstraling van uw woning.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via 0499 202 784 om te ontdekken hoe wij uw schuine dak kunnen transformeren.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als dakdekker en zijn de experts die uw dakrenovatie tot een succes maken. Wij staan klaar om uw schuine dak te voorzien van hoogwaardige materialen en vakmanschap, zodat uw woning een unieke uitstraling krijgt die opvalt in de buurt.

Dakpannen

Dak bedekt met dakpannen

Bij veel huizen met schuine daken worden dakpannen vaak gekozen als dakbedekking. En dat is niet zonder goede reden! Dakpannen zijn voordelig in vergelijking met andere soorten dakbedekking en bovendien gemakkelijk te installeren.

Bij het kiezen van dakpannen heeft u twee opties: betonnen dakpannen en keramische dakpannen. Betonnen dakpannen zijn populair vanwege hun prijs en snelheid.

Aan de andere kant zijn er de keramische dakpannen, die zeer precies worden gemaakt door klei op hoge temperaturen te bakken. Deze dakpannen zijn misschien iets duurder, maar ze gaan langer mee en hebben een unieke uitstraling die veel mensen aanspreekt.

Als u op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle dakbedekking, zijn keramische dakpannen zeker het overwegen waard!

De prijzen van dakpannen variëren meestal tussen de €30 en €60 per vierkante meter. Dakpannen gaan vele jaren mee, met een gemiddelde levensduur van zo’n 30 tot 50 jaar. Dit maakt dakpannen tot een slimme investering voor uw huis!

Bent u geïnteresseerd in het bedekken van uw dak met deze betrouwbare en veelzijdige dakpannen? Of heeft uw huidige dakbedekking schade en is vervanging nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0499 202 784.

Dakpannen Vervangen Sonenbreugel
Dakpannen Sonenbreugel
Dakkapel Renovatie Sonenbreugel
Dakpan Reparatie Sonenbreugel

Dakplaten

Schuin dak met dakplaten

Dakbedekking met dakplaten is een opkomende trend die steeds meer populariteit geniet. En dit is begrijpelijk, want dit materiaal is zeer betaalbaar, wat het aantrekkelijk maakt voor veel mensen.

Bij het kiezen van dakplaten heeft u veel keuzemogelijkheden. Kunststof, bitumen en metaal zijn de beschikbare materialen, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Daarnaast zijn dakplaten verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen, waardoor u veel opties heeft om de perfecte uitstraling voor uw dak te creëren.

Dakplaten geven uw dak een moderne en strakke uitstraling. Het materiaal is flexibel, waardoor de plaatsing eenvoudig en snel verloopt. Bovendien zijn dakplaten onderhoudsvrij en gaan ze relatief lang mee, waardoor u er langdurig van kunt genieten zonder zorgen.

Wat de kosten betreft, kunt u gemiddeld rekenen op een prijs van €20 tot €60 per vierkante meter voor dakbedekking met dakplaten. De levensduur varieert afhankelijk van het materiaal en kan gemiddeld 20 tot 50 jaar zijn, waardoor deze investering waardevol is op de lange termijn.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak met Dakdekker Son en Breugel via 0499 202 784. Ons team van deskundigen staat klaar om uw dak te voorzien van hoogwaardige dakplaten die aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid voldoen.

leien dak

Leien dakbedekking

Wanneer u op zoek bent naar een dak met een exclusieve uitstraling, overweeg dan zeker een leien dak te overwegen! Met een leien dak geeft u uw woning een strak en modern uiterlijk, terwijl u tegelijkertijd profiteert van talloze voordelen.

Leien daken staan namelijk bekend om hun duurzaamheid, robuustheid en eenvoudige onderhoud, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk huis. Bij de keuze voor een leien dak heeft u de mogelijkheid om te opteren voor twee soorten: natuurleien daken en kunststof leien daken.

Kunststof leien worden vervaardigd uit vezelcement, terwijl natuurleien daken afkomstig zijn van echt natuursteen. Hoewel natuurlei een hogere prijs heeft, gaat het aanzienlijk langer mee, wat het tot een waardevolle investering maakt op de lange termijn.

Het aanbrengen van een leien dak is een veeleisende taak die expertise en tijd vereist. De leien worden met zorg geplaatst, gedeeltelijk overlappend om optimale bescherming tegen weersomstandigheden en andere externe factoren te waarborgen.

Wat betreft de kosten, kunt u rekening houden met een prijs tussen de €60 en €120 per vierkante meter voor het leggen van een leien dak. Hoewel dit een initiële investering vergt, mag niet uit het oog worden verloren dat een goed onderhouden leien dak een buitengewoon lange levensduur heeft. Het kan tot wel 100 jaar meegaan, wat het tot een waardevolle en duurzame investering maakt.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team van ervaren dakdekkers staat klaar om u te helpen uw droomdak te realiseren met prachtige leien. Bel ons nu op 0499 202 784.

Sonenbreugel Dakdekkersbedrijf
Zinken Dakbedekking
Dakreparatie Sonenbreugel
Schade Dak Sonenbreugel

Rieten dak

Een schuin dak van riet

Geef uw dak een authentieke uitstraling met een prachtig rieten dak! Riet is een veelgebruikt materiaal voor dakbedekking dat een warme ambiance aan uw huis geeft.

Bij de keuze voor een rieten dak heeft u de optie om te kiezen tussen een open rieten dak, waarbij het riet direct op panlatten wordt gelegd en zichtbaar is van binnenuit uw woning. Of u kunt gaan voor een gesloten rieten dak, waarbij het riet aan het oog wordt onttrokken.

Het is belangrijk om te weten dat een rieten dak regelmatig onderhoud vereist. Het is aan te raden om gemiddeld eens in de twee jaar een nieuwe coating aan te brengen en om het dak elke vier jaar te laten inspecteren op eventuele schade en slijtageplekken.

Met goed en regelmatig onderhoud kan uw rieten dak maar liefst 30 tot 35 jaar meegaan! Dit maakt het een duurzame en stijlvolle investering. De kosten voor een rieten dak liggen tussen de €70 en €90 per vierkante meter.

Bent u geïnteresseerd in een rieten dak voor uw woning? Twijfel dan niet langer en neem snel contact met ons op via 0499 202 784 om een afspraak te maken met de ervaren dakdekkers van Dakdekker Son en Breugel.

Zinken dak

Zinken dakbedekking

Bent u op zoek naar een moderne uitstraling voor uw dak? Overweeg dan zeker een zinken dak. Met zijn unieke en eigentijdse look zal een zinken dak uw woning een prachtige uitstraling geven die zeker de aandacht zal trekken!

Niet alleen is zink esthetisch aantrekkelijk, maar het is ook een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist. Zink is licht en flexibel, waardoor het geschikt is voor verschillende dakvormen, zoals ronde of bollende daken. Het materiaal past zich gemakkelijk aan de contouren van uw dak aan, wat zorgt voor een naadloze en strakke afwerking.

Een belangrijk voordeel van zinken daken is hun opmerkelijke levensduur. Terwijl andere dakmaterialen na enkele decennia vervangen moeten worden, gaan zinken daken meestal maar liefst 70 tot 100 jaar mee!

Dit betekent minder zorgen over dure reparaties en dakvervangingen op de lange termijn, en meer gemoedsrust voor u als huiseigenaar.

Hoewel de initiële kosten voor het plaatsen van een zinken dak misschien iets hoger lijken, moet u in gedachten houden dat de duurzaamheid en levensduur van zink de investering op de lange termijn zeker waard maken. Een zinken dak is een kosteneffectieve keuze die uw huis jarenlang zal beschermen en verfraaien.

Plat Dak Sonenbreugel
Spoed Dakdekker
Dakdekkersbedrijf In Sonenbreugel
Sonenbreugel Dak Repareren

Extensief groendak

Schuin dak met groendak

Heeft u al eens nagedacht over een groendak, zelfs voor uw hellende dak? Er zijn enkele verschillen tussen het installeren van een groendak op een plat versus een schuin dak, maar voor beide soorten daken kan een groendak een fantastische keuze zijn.

Voor een plat dak zijn er zowel extensieve als intensieve groendaken beschikbaar, terwijl voor een hellend dak alleen de extensieve optie haalbaar is.

Een extensief groendak bestaat voornamelijk uit natuurlijke, onderhoudsarme elementen. Mooie vetplanten, elegante mossen en sierlijke grassen kunnen je dak transformeren in een levendig, groen landschap.

Het plaatsen van een groendak op een schuin dak is echter een uitdaging die een deskundige dakdekker met ervaring vereist. Het is een gedetailleerd en tijdsintensief proces, maar het resultaat is de inspanning zeker waard.

Een groendak draagt niet alleen bij aan een gezonder milieu, maar kant u ook op termijn geld besparen. Met kosten variërend van €40 tot €100 per vierkante meter, is het een investering die de moeite waard is. Als het goed wordt onderhouden, kan een extensief groendak zelfs 50 tot 70 jaar meegaan.

Bent u benieuwd of een groendak de juiste keuze is voor uw huis of schuur? Wacht niet langer en neem contact op met een van onze deskundige collega’s bij Dakdekker Son en Breugel via 0499 202 784.

Soorten dakbedekking

Verschillende mogelijkheden

Er bestaan veel verschillende soorten dakbedekkingen, elk met hun eigen prijs per vierkante meter en levensduur. Daarom is het essentieel om uw opties zorgvuldig te overwegen en een geïnformeerde beslissing te nemen.

Zorg ervoor dat u altijd overlegt met uw dakdekker over welke soorten dakbedekking geschikt zijn voor uw dak. Het kan zijn dat bepaalde soorten dakbedekking niet mogelijk zijn vanwege de constructie van je dak.

Heeft u meer informatie nodig over de verschillende soorten dakbedekking? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 0499 202 784. Onze deskundige collega’s staan klaar om u verder te helpen.

Sedum Dakbedekking
Gereedschap Dakdekker Sonenbreugel

Transparant

Kosten Dakdekker Son en Breugel

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 0499 202 784.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Son en Breugel
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Son en Breugel met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 0499 202 784

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Son en Breugel

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Son en Breugel om het lek te dichten.

Dakdekker Son en Breugel

Bent u op zoek naar een dakdekker in Son en Breugel? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Son en Breugel

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Son en Breugel!

Dakinspectie Son en Breugel

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Son en Breugel

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Son en Breugel voor een afspraak!

Dakrenovatie Son en Breugel

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Son en Breugel

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Son en Breugel lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Son en Breugel.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten met betrekking tot het aanleggen, renoveren en inspecteren van daken. Ook voeren wij reparaties uit bij schade aan uw dak.

In welke regio is Dakdekker Son en Breugel actief?
Onze diensten zijn beschikbaar in de regio Son en Breugel en de omliggende gebieden. Woont u in deze regio en heeft u behoefte aan onze diensten, neem dan contact met ons op via 0499 202 784.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De kosten voor een dakreparatie zijn afhankelijk van de omvang van het project. Over het algemeen zijn kleinere klussen voordeliger dan grotere projecten.

Factoren zoals de benodigde tijd voor de reparatie en de kosten van materialen, gereedschap en machines spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de totale kosten.

Het is van groot belang om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe ernstiger het probleem wordt en hoe hoger de reparatiekosten zullen zijn.

Voor meer informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Bel ons op 0499 202 784.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 0499 202 784. Onze collega's bij Dakdekker Son en Breugel staan voor u klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?

Wij staan garant voor de kwaliteit en het vakmanschap van ons werk. Wanneer wij werkzaamheden hebben uitgevoerd, bieden wij een garantie van 10 jaar. Mocht er binnen deze periode problemen ontstaan als gevolg van onze werkzaamheden, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om allereerst de bron van het probleem te achterhalen. Probeer te ontdekken waar het lek zich bevindt en wat de oorzaak ervan is.

Als u de oorzaak heeft gevonden, kunt u proberen om het lek tijdelijk te dichten. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Waterstop om het lek voorlopig te stoppen. Als het niet mogelijk is om het lek te dichten, probeer dan zoveel mogelijk water op te vangen in een emmer of met behulp van een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Zodra onze expert ter plaatse is, zal hij een kort onderzoek uitvoeren om het probleem grondig op te lossen. Op die manier kunt u snel verlost worden van de lekkage.

Wacht niet te lang om een dakdekker in te schakelen. Een daklekkage kan snel aanzienlijke schade veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Bel ons op 0499 202 784.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Hoewel daken theoretisch gezien oneindig meegaan, heeft elke vorm van dakbedekking een bepaalde levensduur. Zodra deze levensduur is bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt de kans op schade en lekkages toe.

Bijvoorbeeld, dakbedekking kan uitdrogen, wat kan leiden tot barsten en scheuren. In het geval van bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens een dakrenovatie ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Hiermee bespaart u energie, wat zowel goed is voor het milieu als voor uw portemonnee.

Als u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of herhaalde reparaties, is het raadzaam om een renovatie te overwegen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken met Dakdekker Son en Breugel. Bel ons op 0499 202 784 en wij helpen u graag verder.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker, ook bij kleine beschadigingen aan uw dak. Zelfs kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0499 202 784. In de tussentijd kunt u proberen scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek. Afhankelijk van uw huidige dak en uw wensen voor het nieuwe dak, stellen wij een plan op. Hierin wordt de keuze van de dakbedekking, de uit te voeren werkzaamheden en de werkwijze bepaald.

De renovatie begint met het verwijderen van de oude dakbedekking en, indien nodig, het afbreken van de oude dakconstructie. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor stabiliteit.

Vervolgens wordt de nieuwe dakconstructie zorgvuldig opgebouwd. Daarna kan de isolatie worden aangebracht en wordt uw dak bedekt met de gekozen dakbedekking. Elke soort dakbedekking vereist een specifieke aanpak, die wij vakkundig zullen uitvoeren.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige controle, waarbij onder andere naden, kieren en afwerkingsfouten zorgvuldig worden geïnspecteerd.

Als alles correct is uitgevoerd en u volledig tevreden bent, ruimen wij alle materialen op en kunt u genieten van uw prachtige nieuwe dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie onderzoeken wij uw volledige dak. We controleren verschillende aspecten van uw dak. Allereerst wordt de kwaliteit van de dakbedekking gecontroleerd op scheuren, slechte aansluitingen en schade.

Daarnaast inspecteren wij de draagconstructie van uw dak, die zorgt voor stevigheid en stabiliteit. Problemen met de constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Ook de waterafvoer van uw dak wordt grondig gecontroleerd. Een goede afwatering is essentieel om te voorkomen dat water langdurig op uw dak blijft staan, wat lekkages kan veroorzaken.

Daarnaast besteden wij aandacht aan alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn gevoelig voor schade en lekkages. Het is verstandig om deze regelmatig te laten inspecteren om er zeker van te zijn dat alles correct is aangesloten.

Tot slot controleren wij uw dak op eventuele schade veroorzaakt door dieren en plantengroei. Nesten, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen kunnen lekkages veroorzaken en dienen te worden verwijderd.